Hall i Bjärred

En familj i Bjärred var inte nöjda med sin hall, den kändes trång och dåligt disponerad. Golvet var kallt och känslan var inte så välkomnade som familjen önskade. Heidenmark Design fick i uppdrag att hitta en ny lösning och även ha hand om upphandling och projektledning av uppdraget då familjen åkte på semester.

I anslutning till hallen fanns en dåligt disponerad klädkammare med ett mindre fönster som direkt planerades bort, detta gjorde att det blev en ljusare och rymligare hall. Nytt klinker golv med vattenburen värme lades i hela hall sektionen. Dold klädförvaring bakom skjutdörrar. En väggstol som tar lite plats när den inte används, vägghängd klädhängare.

Bilden till höger visar hur hallen såg ut före.

Inredning

Skjutdörrar från Vedum
Väggstol från Design online
Klädhängare - Sticks wall från SMD Design