Få en guide till renoveringen

Innan de stora besluten tas, kan det vara en bra start med en guide till hur du kan tänka och få bra snurr på renoveringsprojektet. Här kan du kostnadsfritt beställa en beprövad och bra guide. Fyll i ditt namn och mailadress och få guiden.
Beställ Renoveringsguiden här

Så här säger Åsas kunder

Anna och Anders i Rydebäck

Vi ringde Heidenmark Design i samband med att vi skrev kontrakt på vårt hus, en ganska normal 1 1/2 plans villa från 70-talet. En total renovering skulle ske och vi behövde hjälp med att hitta lösningar på gemensamma ytor samt i föräldrasovrum. Hur kan vi tänka nytt, praktiskt och snyggt på samma gång? Vi behövde dessutom hjälp med att konkretisera känslan vi ville få till i vårt hus genom val av färg, form och vissa detaljer.
Åsa fick oss att både gasa och bromsa och kom med mycket kreativa idéer. Ett aktivt arbete mellan oss som skedde både genom mail och telefon.
Åsa har ett rakt och tydligt språk som är mycket enkelt att förhålla sig till. Hon är konkret och informativ både vad gäller färg och form samt hur projektet fortskrider. Inga dolda överraskningar utan snarare tvärt om. Mycket flexibel.
När vi nu ser slutresultatet känner vi oss mycket nöjda över den förändring vi gjort i vårt hus och kostnaden som Åsa innebar har varit en otroligt värdefull investering för oss. Vi hade aldrig kunnat skapa det hem vi nu har om inte Heidenmark Design hjälpt oss.

Madde och Jimmy i Klippan

Hade det inte varit för dig Åsa, hade vi inte suttit här i vårt fina kök och varit så nöjda.
Dina lösningar på all placering har blivit perfekt. Är även jätte nöjda med all feedback vi har fått under hela köksmonteringen. Har bara varit att ringa eller skicka ett mail, så har vi fått snabba svar på diverse frågor som uppkommit. Är fantastiskt nöjda med allt. Kan varmt rekommendera Åsa om man kört fast och inte riktigt vet hur man vill ha det. Tack så mycket för all fin hjälp. 

Cecilia och Björn i Höganäs

Med ett passionerat intresse har Åsa tagit sig an planering och renovering av hela vår bottenvåning inklusive kök. Utan hennes hjälp hade vi aldrig orkat eller hunnit ta tag i detta projekt som hade förblivit en dröm. Åsa har noggrant och professionellt guidat oss i design och materialval. Hon har hjälpt oss med offertering, specialinköp och koordinering av hantverkarna, samt engagerat och effektivt löst alla utmaningar som uppstått under vägen. Dessutom har hon på ett trevligt sätt hållit oss informerade genom hela processen. Vi anlitar alltså gärna Åsa igen och kan varmt rekommendera Heidenmark Design.

Familjen Ortiz i Kungsängen

Vi har känt till Heidenmark Design ett tag och när det var dags för oss att totalrenovera vårt radhus så kontaktade vi Åsa för att se om vi kunde få stöd av henne under processen.

Vi var båda väldigt klara på hur vi ville ha det, och Åsa lyckades ringa in dels våra behov, dels vår stil – så de flesta förslagen köpte vi “rakt av”. Det roliga var att flera detaljer hade vi inte kommit på själva, men det är precis så som vi ville ha det. Våtrumsputsen i ena badrummet älskar vi, kalkstensfärgen i köket gör hela skillnaden och golvet som lagts på nedervåningen hade vi aldrig hittat om vi letat själva – och vi älskar det!
Åsa är noggrann och otroligt engagerad! Vi kände verkligen att vi hade någon att bolla idéer och tankar med från start till mål. Det var guld värt!
Vi är supernöjda och kommer anlita Åsa igen vid behov.

Eva och Per i Viken

Att renovera badrummet i sommarhuset samtidigt som man är bosatt i Kina kändes som ett omöjligt projekt. När vi var hemma i Viken såg vi Heidenmark Designs skylt nere i hamnen och tänkte att det var något för oss.
Åsa lyssnade och var ödmjuk. Eftersom vi befann oss i skilda världsdelar kändes det tryggt att ha Åsa att bolla idéer med och få hjälp att plocka fram ett mindre urval som passade vår stil och våra behov.

Åsa är seriös och kunnig och är väldigt mån om sina kunder. Hon höll hela tiden det hon lovade och var tydlig genom hela projektet – något vi uppskattade mycket.

Åsa hjälpte oss att förverkliga våra badrumsdrömmar!

Kajsa Meltzer i Helsingborg

Jag längtade efter att göra om mitt kök men orkade inte ta tag i en totalrenovering. När jag fick höra om Heidenmark Design kände jag att det var något för mig.
Åsa tog hand om allt och kom med bra idéer. Hon ritade på köket, tog fram förslag på material samt höll i all kontakt med hantverkarna.

Utan Åsa hade jag fortfarande haft mitt gamla kök – jag är supernöjd!

Alicja i Lerberget

Vi ville bygga ut för att få mer plats för vår son Jan med speciella behov.


Vi sökte efter lösningar och bokade ett rådgivningsmöte med Heidemark Design. Åsa såg ganska snart andra möjligheter, nämligen att vi kunde omdisponera den ytan vi redan hade. Åsa hjälpte oss att tänka om, vardagsrummet delades upp i två rum och 2 små sovrumrum öppnades upp och anpassades efter Jans behov. Han har fått ett mycket mysigt och funktionellt rum och även vardagsrummet har blivit mer trivsamt. Att förändra rum uppdelningen var dessutom mycket billigare än att bygga ut.

Tack Åsa!

Christina Cederstrand i Torekov

Jag hade aldrig kunnat genomföra renoveringen av mitt fritidshus i Torekov, själv bosatt i Stockholm, om jag inte fått råd och hjälp men detta av Heidenmark Design.
Goda idee´r beträffade ändringar, utseende, material, prislägen mm. Flexibel och lättsam att prata med. Pålitlig! Bollade förslag, så att jag kände mig nöjd hela tiden.
Renovering av golv och kök mm har blivit funktionellt, noggrant och smakfullt utfört.

Jag ska fortsätta anlita Heidenmark Design för kommande renoveringar.

Åsa och Fredrik Schuler i Viken

Vi var i stort behov av en groventré där vi kunde gå in och hänga av oss våra och barnens ytterkläder. Vi hade en före detta tvättstuga som var bra belägen i huset för ändamålet, men ytan var liten och vi visste inte hur vi skulle kunna inreda den för att den skulle bli en funktionell groventré.

Med hjälp av Åsa på Heidenmark design fick vi hjälp att skapa en kompakt, yteffektiv och snygg inredning. På liten yta fick vi mycket plats till alla yterkläder och skor som hör barnfamiljslivet till. Vi har fortfarande allt som vi behöver framme, men nu har vi ordning – precis som vi vill ha det!

Hur kan jag hjälpa dig?

Du vet väl att första mötet alltid är kostnadsfritt?