Rådgivning


Har du kommit en bra bit i planeringen av din renovering och behöver ett bollplank som ser det med andra ögon? Eller är du spekulant på ett hus med behov av renovering och behöver någon på plats som kan se och avgöra husets möjligheter? Då är rådgivning någonting för dig.

 

Rådgivning med Heidenmark Design

Under 1 ½ – 2 timmar träffas vi hemma hos dig, eller i ditt potentiella husköp och går igenom ditt projekt. Åsa lyssnar av behov och önskemål och ger konkreta råd och tips på lösningar. Du ansvarar själv för att anteckna det som gås igenom under rådgivningen om inget annat överenskommes.

Fast pris: 2 500 kr

 

Rådgivning med Heidenmark Design inklusive samanställning
Här följer mötet samma arbetsgång som rådgivning. Därefter samanställer Åsa mötet med inspirationsbilder och en punktlista som skickas till dig inom 2-3 dagar. Med detta underlag har du en bra grundidé att arbeta vidare med. Skulle du efter rådgivningen behöva mer hjälp så lämnar vi gärna offert på det.  Fast pris:3 000 kr

 

Byggrådgivning med Heidenmark Design + Ditt Drömteam

Är du spekulant på ett hus med behov av renovering? Eller står du inför en större renovering av ditt befintliga boende? Är du osäker på husets förutsättningar både estetiskt och byggtekniskt och vad saker och ting kostar – då kan en byggrådgivning vara något för dig.

Kontakta oss för kostnadskalkyl, priset beror på vilka hantverkskategorier som ska vara med under rådgivningen